Besplatne muzičke radionice – “ODJEK”

Besplatne muzičke radionice: ODJEK
Ukoliko te zanima muzika i baviš se njom na bilo koji način prijavi se na muzičke radionice “ODJEK”. Kroz četri meseca radićemo zajedno sa bendovima, toncima, producentima, snimateljima: teorijski i praktično, a na kraju organizujemo našu svirku u Novom Sadu!

I to nije sve!

Osim radionica, vežbaćemo zajedno u studiju kako bi pripremili završni performans. Vaš završni performans, onako kako vi želite! Cilj je da dobijete praktična znanja i veštine od muzičkih stručnjaka. Ako do sada nisi imao/ imala priliku, evo je. Svejedno je da li si amater ili profesionalac.

Koga tražimo?
Mlade od 18 do 23 godine koji se bave muzikom i/ ili interesuju za bilo koji aspekt muzike, sa teritorije Novog Sada. Glavni uslov je da voliš muziku 😀

Prijavi se na: https://forms.gle/6UH5FD8XXSs5CP2f9

Koordinatori projekta: Dejan Tomić i Jelena Božić
Više informacija na:
bozicjelena94@gmail.com
dejantomic1999@gmail.com
Vidimo se!

Projekat se sprovodi u okviru stručne prakse Univerzitetskog kursa “Liderstvo i razvojni omladinski rad u zajednici” koji sprovodi Centar za omladinski rad u saradnji sa Jonkoping Univerzitetom, koji finansijski podržavaju OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope, Ministarstvo omladine i sporta i IOGT-NTO.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *