„Šta nama treba“ – Novi spot i kraj uspešne godine benda RAMPA

Pančevački bend RAMPA je objavio novi singl-spot pod nazivom „Šta nama treba“ za izdavačku kuću Kontra. Ovo je prvi singl sa predstojećeg drugog studijskog albuma. Opet „keči“ stvar, ali nešto moderniji fazon ove šestorke iz Pančeva.  Muziku i aranžman je radio ceo bend, tekst je napisao Branimir Kolocka, a za produkciju je ponovo bio zadužen Stefan Rodić.

Kraj godine se završava sa singlom i spotom “Šta nama treba“.  Spot je snimao i montirao Luka Ivanović, za scenario je bila zadužena Anja Andrić, a režiju su radili timski: Luka i Anja. Spot krasi sjajan par glumaca: Nina Popović i Filip Stankovski.

Kao pečat uspešne godine, RAMPA će se naći u finalu Beogradskog autorskog rok festivala koje će se održati 15. decembra u Domu omladine (sala Amerikana). Album, nagrade na festivalima, mnogo koncerata i još jedan singl-spot…Godina je definitivno uspešna!

RAMPA – je muzički sastav iz Pančeva koji broji 6 članova: Bane, Nina, Sole, Coa, Mićko i Vlaha. Nastali su pre skoro 3 godine a ozbiljnim autorskim radom se bave oko 2 godine. Sviraju pop-fank sa primesama roka i drugih žanrova.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *