“Nema kraja bahaćenju…” – Divlje svinje objavile novi spot “Bahatost”

Divlje svinje su objavile novi video, a pesma se zove “Bahatost”. Malo su se pozabavili omiljenom disciplinom u našem društvu. Empatije i solidarnosti ima u tragovima, ali se zato bahatost ukorenila. Novosadski pankeri pozabavili su se ovom temom na, njima svojstven, direktan i energičan način.

Dvilje svinje sviraju 9. novembra sviraju u Zrenjaninu, u klubu Mamurno magare, a 1. decembra u Novom Sadu u Shamrock baru na 8. Pozitivnom koncertu koji se tradicionalno odrzava na svetski dan borbe protiv side.

Divlje svinje su pank rok bend iz Novog Sada. Debi album objavili su 2018. godine za “Metropolis music”. Zvuk je zasnovan na old school panku, a tekstovi se bave pojavama u našem drustvu, mentalitetom ljudi, kao i politikom koja je u značajnoj meri  uticala na naše živote. Pored niza klupskih nastupa beleže i nastupe na festivalima kao što su: PDF u Bačkoj Palanci, ZET fest (Janjske Otoke), Ispitni rok u Novom Sadu, Bitola otvoren grad – Makedonija, 48 sati Jegričke kao i nastup u Studiju 6 Radio Beograda. Snimili su spotove za pesme “Ne gledajte televiziju”, “Spontano okupljanje” i “Ustani”, a trenutno je aktuelan novi spot za pesmu “Bahatost”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *