Prvi od mnogobrojnih “Shadow Fest” festivala

Sinoć je u beogradskom klubu “Garaža” održan festival, koji ispred sebe ima sjajnu budućnost. “Shadow Fest” je zajednički projekat mladih, pametnih ljudi koji žele pokazati da različitost u muzici može da bude veoma pametno iskorišćena u ujedinjenju publike i underground scene. Festival je počeo sa malim zakašnjenjem, zbog opravdanih okolnosti koje su se desile u Beogradu, što  ne treba zameriti organizatorima i bendovima.

Fesitval su otvorili Door Window Nine, mladi alternativni bend koji krupnim koracima grabi svoje mesto na rock sceni. Posle njihovog nastupa pojavljuje se ekipa iz benda LouD, koja svojim teškim rifovima probijaju bubnu opnu prisutnima, da bi nakon njihovog nastupa momci iz benda Dusi dovršili posao i poslali publiku u kliničku smrt. Već dovoljno razvaljenu publiku, svojim elektrošokovima, Toma i drugari iz benda Maera vraćaju iz kliničke smrti, te totalno oživljavanje i oparavak prepuštaju bendu Stain. Kao šlag na torti i slanje publike na totalni oporavak odgovornost preuzimaju Framework. Izvinjavamo se u Marinino ime, koja zbog prevoza i privatnih obaveza propušta nastup Kobolda, sa željom da joj Elio i drugari oproste. Potrudićemo se da nadoknadimo ovaj propust na nekom od narednih koncerata u Novom Sadu ili Somboru. 

Kako nam je Marina prenela, oduševljena je samom organizacijom ovog događaja, bendovima koje je po prvi put čula i samom publikom, a mi se nadamo da će ekipa iz Feelgood festa pozvati ove sjajne bendove na gostovanje u Sombor.


You may also like...

1 Response

  1. Elio says:

    Naravno da opraštamo što je Marina morala da napusti fest pre Koboldovog nastupa ^^ pored toliko propraćenih svirki širom Srbije nemoguće joj je zameriti ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *