Velika rock/techno Tunel fešta u caffe-u Tunel (Užice)

Posredstvom tajnih kanala, toliko tajnih da i sami ne znamo koji su, u caffe-u Tunel, ali malko više jugo-zapadno, tristotinjak kilometeri od Novog Sada, u Užicu, održaće se Tunel fest! Svi koji imate dobre volje, novaca i želje da uveličate ovaj događaj i nađete se pred objektivom Atile Saboa (The Hun), velikog majstora fotografije, obavezno dođite!

Festival će biti podeljen na dva stejdža i dva dana.

Tunel stejdž predstaviće sam crème de la crème užičke rock/punk/hc scene, plus goste iz Beograda i Gornjeg Milanovca.

Domaći će se pojaviti u sledećem sastavu : Na golu Brat, odbrana Nikad Spremni, vezni red U Prolazu, krila Puls Herca i sa dva polušpica Inkvizicija.

Gosti, vidno oslabljeni, ali daće sve od sebe, izlaze u sledećem sastavu: Na golu i odbrani Trnje (Beograd), sredina terena i napad Vrljika (Gornji Milanovac).
Očekujemo fer i poštenu utakmicu gde će pobediti ROCK!

Nadvožnjak stejdž biće rezervisan za ljubitelje elektro/rep muzike ili što bi u narodu rekli tupa, tupa, tuc, tuc, zvuk.

BOKKA SHRAFT i TEODORA JARIĆ zaduženi su za techno (ako neko ima slabu ocenu iz technologije neka se njima javi za popravku ocene – prim. ured.).

VOODOO POPEYE pušća karaoke rep, sa obradama srpske estradne scene.
SKRECH MAJSTOR LJUBAN sa svojom brusal’com i pločama praviće odlične miksove.

Dvodnevna karta za oba stejdža je 300 dinara , a karta po danu je 200 dinara. Prevoz i smešćaj nisu obezbeđeni u cenu karte.
Karte se mogu kupiti od 23.08., a i za vreme trajanja festivala, u caffeu Tunel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *