One Possible Option na korak bliže drugom albumu, objavljen novi singl “Honesty is everything”

Riječka rock mašina One Possible Option nastavlja otkrivati delove drugog studijskog albuma koji izlazi početkom 2024. godine. Nakon singlova “This Is Broken” i “Earth INC.“, bend predstavlja pesmu i spot “Honesty is everything“.

Novim singlom bend pokazuje širinu i svežinu u pristupu rock žanru te spoj ambijenta, elektronike i ekplozivne rock energije koji pokazuju daljnji kreativni smer benda na uzbudljivom novom albumu. Muziku, tekst i aranžman pesme potpisuju Deni i Zdravko Kasapović , a produkciju Deni Kasapović. Za dinamičan videospot koji prenosi sirovu energiju benda zaslužan je Tin Majnarić.

‘Honesty is Everything’ je pjesma o načinu života i načelima na kojima počivaju temelji takvog života, a nastala je u trenutku boli koji se povezao sa značenjem te pjesme, stoga je ona za naš bend jako važna. Spot je sniman u Varaždinu, pod režiserskom palicom Tina Majnarića i nismo ga željeli komplicirati tumačenjem, scenarijem i glumom, nego jednostavno prenijeti emociju izvedbe pjesme kakvu imamo na probi i koncertima. Zahvalni smo svima koji su sudjelovali na snimanju, od druženja do završnog rezultata, bilo je opušteno i prijateljski, što se smatramo prenijelo i na sam spot s kojim smo mi jako zadovoljni”, navodi frontman benda, Deni Kasapović.

Grupa One Possible Option oduševila je publiku albumom “No King”, koji se uz odlične kritike našao i na najvažnijim listama najboljih izdanja, a smešten je i među 10 najboljih albuma 2020. godine prema istraživanju Nacionala koje obuhvata sve relevenatne muzičke kritičare, novinare i muzičke urednike.

Pokazali su se i kao prava live atrakcija te pozicionirali kao najjače novije ime na riječkoj muzičkoj sceni. Uvek britki s tekstovima, neverojatno energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom – One Possible Option imaju još puno toga za pokazati.

izvor: Ravno Do Dna
photo: Facebook page benda

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *