Benefit Svirka ZA SADNICE! – Ekoslavija

Udruženje Ekoslavija organizuje benefit svirku za sadnice! 5. novembra (subota) u Klubu Mladost, sa početkom u 21:30. Cilj nam je da sakupimo sredstva od kojih ćemo kupiti mladice autohtonih vrsta drveća, koje ćemo posaditi na prikladnu površinu u gradu i time ga malo ozeleniti.

Na svirci nastupaju novosadski bendovi: De LimanosShoplifters. Nakon svirki muziku bira: DJ Daniel Tikvicki

upad: dobrovoljni prilog za kupovinu sadnica

De Limanos punk-rock bend iz Novog Sada koji je nastao jeseni 2021. godine i okupio drugare sa Limana, dobio je kratko, jasno ime i vrlo logično ime – De Limanos. Bend je okupio bivše članove popularanih novosadskih bendova: Atheist Rap, Blitzkrieg, Mitesers, Lazarath itd. Krajem godine objaviće album prvenac za SKC Novi Sad, a trenutno su aktuelni novi singlovi “Želja” i “Branša”, za koji je snimljen i spot. Veliku pažnju publike do sada je privukla pesma “Provalija”, a bend je imao i prilike da se uživo predstavi publici na nekoliko festivala.

Shoplifters su stari pop punk lisci iz Novog Sada i u karijeri dugoj 20 leta ovo će im biti prvi nastup u Subotici. Shoplifters trenutno pripremaju materijal za svoj četvrti studijski album koji bio trebao da se pojavi početkom sledeće godine.

 

DJ Daniel Tikvicki (1989-2089) je sve drugo samo ne DJ. Ipak, njegov muzički eklekticizam i iskustvo u andergraundu ga je u par navrata doveo do toga da je puštao muziku u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto voli da domaćinski isprati atmosferu događaja i učesnike, ovom prilikom će se osvrnuti na bogatu novosadsku scenu, u svim njenim oblicima i aromama.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *