Velika SKA fešta @ CK13 – Mamurlook & Neke Face

MAMURLOOK
Za njih se priča da su vesela ska/pank družina koja na svojim svirkama garantuje odličan provod sa dozom novosadskog šarma. Zvukovi gitara uz vokal čiji se tekstovi pamte, kao i veseli tonovi trube propraćeni veselim ritmom bubnjeva će vas terati da SKAčete celo veče.

Publika će imati priliku da čuje njihov album prvenac “Vesela zemlja medija” u izdanju SKCNS-a. Ekipa je puna pozitivne energije i poručuju da jedva čekaju da tu energiju prenesu na publiku.

NEKE FACE

Neke Face su ska/punk/reggae/r’n’r bend iz Zrenjanina.
Vole live – vole piti pive, svirke – žice – dirke, ples – ritam, interakciju – reakciju – kreaciju – rakijicu, znoj, energiju, viku i dreku, tišinu, emociju… Muzikom i tekstovima pokušavaju da dopru do mozgova i srcadi ljudi i ostave tamo pozitivan trag. Tekstovi se većinom bave mentalnom sirotinjom današnjeg čoveka, izopačenog i izmaltretiranog od strane sistema, koji često svoje strahove i komplekse leči agresijom. Za njih je energija bitna stvar, te su neretki scenski nastupi sa dramskim zapletom samo način da se ta energija pojača i lakše oslobodi.

Cena karte za ovaj koncert biće 400 dinara.
Mesto održavanja CK13. 25.03.2022. sa početkom od 21h

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *