Northern Revival spotom za pesmu Psychosis najavljuje novi album

Novosadski heavy stoner rock bend Northern Revival izbacio je spot za svoj prvi singl pod nazivom Psychosis. Pesma najavljuje novi  album “Modification” čije se oficijelno izdanje očekuje u septembru 2022. pod etiketom hrvatskog lejbla Geenger records.

Posle duže pauze, u izmenjenoj postavi i sa malo drugačijim, ali jednako žestokim zvukom, bend se vraća na scenu sa studijskim materijalom (snimjen i miksan u Piknik studiju u Novom Sadu). U međuvremenu (ne računajući pandemijske okolnosti) bend je nastupao pretežno po klubovima u Novom Sadu i Beogradu, te je brojna publika već imala prilike da se uživo upozna sa novim pesmama. Tako je i sam spot nastao – kroz kadroveuhvaćene budnim okom Mihajla Obrenova (snimatelj, režiser i editor spota) koji je zabeležio najvrelije momente sa prošlogodišnjeg koncerta u kultnom novosadskom klubu Dom b-612.

Neponovljivo iskustvo live performansa je srž vizuelne estetike koja krasi spot za pesmu Psychosis, a njeni motivi i poruka, tekst i, uopšte, silovit stonerski zvuk, koncipirani su tako da se pesma spontano nametnula kao svojevrstan hit odabran da bude reprezentovan kao prvi u nizu od ukupno 9 pesama koje čine album pod nazivom Modification.

Za sve informacije o daljim aktivnostima benda povodom novog izdanja, kao i o predstojećim nastupima u zemlji i regionu, zapratite fb stranicu benda kao i yt kanal:

fb:https://www.facebook.com/search/top?q=northern%20revival
yt: https://www.youtube.com/c/NorthernRevival

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *