Wilhelmina Agnes izvođač je nove izdavačke kuće za mlade i neafirmirane bendove – El Records

Mlada zagrebačka glam rock kantautorka Wilhelmina Agnes izdala je svoj debitantski album pod nazivom “State Of Mind“. Album sadrži sedam pesama od kojih je šest na engleskom jeziku, a jedna na hrvatskom. Autorski ga u celosti potpisuje Wilhelmina, a najavljen je spotom za singl “Crystal Eyes Of Yours“.

Htjela sam da svatko tko posluša album može poistovjetiti sebe s nekom od priča (pjesama) te pronaći svoj smisao u svijetu koji je i ovako jedno veliko stanje uma.” kaže nam Wilhelmina. “Ovim albumom pokušala sam u zvuk pretočiti sve što mi je na duši. Također, fascinirale su me „tri dimenzije čovjeka“, a to su um, duh i tijelo. Svako ima svoju posebnu karakteristiku i jedno bez drugoga ne može. Počela sam shvaćati da smo svi smješteni u svemiru, no isto tako je i svemir u nama. I to onaj svemir za koji mislim da se još nismo dovoljno odvažili i da nismo dovoljno dorasli da bi ga istražili.

Ova mlada umetnica svira nekoliko instrumenata, a muzikom se bavi još odmalena. Album je snimljen u Penthouse studiju u Zagrebu te su uz Wilhelminu svirali muzičari Edvin Đerahović, Toni Tkalec te Danijel Kadijević, a za snimanje i zvuk zaslužan je Toni Tkalec. Od nedavno Wilhelmina nastupa uz prateći bend The D.O.L.L.S

Wilhelmina Agnes izvođač je nove izdavačke kuće za mlade i neafirmirane bendove i izvođače – El Records u čijem radu učestvuju mladi muzičari, a koja s ovim albumom broji već četiri izdanja.

Streaming servisi: https://bfan.link/state-of-mind-4

Instagram:
https://www.instagram.com/wilha.agnes/
https://www.instagram.com/elrecords.official/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *