Dočekajte Novu godinu s Brkovima!

Punkfolkwellness petorka Brkovi održa će se u petak 31.12. svoj prvi novogodišnji koncert. “Ako nemate gdje za Novu, možete s nama” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo prvo novogodišnje virtualno koncertno iskustvo bi će, dakle, složeno od najvažnijih pesama karijere.

Photo: Robert Pavić

Kroz novogodišnju noć band će protutnjati s gomilom mega hitova koji su samo na YouTube kanalu Brkova preslušani preko 60 milijona puta! Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2021. od 1.4 milijuna slušanja na Spotifyju i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije koji su uredno rasprodavali velike dvorane po svim državama jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret. Novogodišnji koncert  bit će idealna prilika da se celi Balkan, dijaspora i ostatak sveta skupi na jednom mjestu.

Ulaznice za novogodišnji koncert Brkova u prodaji su od 14.12. u podne po ceni od 10 eura.

Prodaja će se vršiti isključivo putem linka ispod:

https://www.entrio.com/hr/event/brkovi-novogodisnji-koncert-10414

Može se gledati iz bilo kojeg dela svijeta. Ako se napijete pa sve propustite ne brinite! Koncert se može gledati i u reprizi, ostat će dostupan na linku još 14 dana.

Sretna vam Pizda materina!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *