“Kosoši” spremaju ludilo u Dvorištu – Rođendanska HM svirka

Ekipa sa kanala “Kosoši” je odlučila da napravi prvu organizovanu svirku pod njihovim imenom u čast rođendana kanala. A gde bolja lokacija svirke no stari dobri klub “Dvorište” u Novom Sadu! Za prvi put (nadamo se ne i poslednji) smo vam priredili 3,malo je reći odlična,benda koji cepaju tešku metalčugu! :

Pustoš (Atmospheric Black) Iz Inđije nam stižu tri jahača apokalipse (nema se sredstava za četvrtog). Predstavljaće nam njihov album prvenac “Suton“. Očekujte vrhunsko-neobičnu metal svirku ova tri momka!

Progon (Progressive Death) je već dobro poznat novosadskoj metal sceni. Njihov demo EPMerciful Angel” je dobio mnoge simpatije kod publike. Nedavno su izbacili pesmu “Hypocrasy Of Love” i na ovoj svirci će da je promovišu. Proganjaće vas dobra muzika 😉

Scaffold (Technical Old School Death/Thrash) je,može se reći,jedan od starijih bendova na srpskoj underground sceni. Osnovan je početkom devedesetih u Beogradu. Svirali su rame uz rame sa dosta poznatih metal bendova ali mi ćemo izdvojiti par Cannibal Corpse, Napal Death, te ruski black metal bend Satrial, italijanski death Sepolcral i tako dalje. Dugo nisu svirali u Novom Sadu,tako da očekujte PRŽENJE NA KUB!

Cena karte je simboličnih 250 dinara,a kapija kluba se otvara u 20:00h! Vidimo se 04.12 🤘🤘🤘🤘

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *