Noviteti sa regionalne scene, poslušaj ih!

Početak nove godine i već se kuva na regionalnoj sceni. Predstavljamo vam tri nova singla bendova Norveška šuma, Beba Na Vole i Igra Duhova.


Beogradski bend Igra Duhova, poželeo je srećnu Novu 2021. godinu svim ljubiteljima dobre muzike sa dva konceptualna spota sa live verzijama pesama koje u nazivima imaju zamenicu – ONA. Reč je o pesmama “Ona se budiŠarla akrobate i “Ona to znaVlade Divljana i Idola.

“Pre godinu dana objavili smo album „Da li zaista postoje duhovi?“ i taman ugovorili neke svirke, počeli sa promocijom, kad nam ovaj virus sve to pokvari. Čekamo da se stvari normalizuju i da krenemo ponovo tamo gde smo stali. U međuvremenu, rešili smo da sviramo nešto za svoju dušu, neke drage pesme omiljenih bendova, koje su nam obeležile živote. U decembru smo za jednu veliku svetsku firmu uradili video nastup iz studija Bare Wired, kod Bareta u Zemunu. To smo iskoristili da objavimo dve pesme sa tog živog, studijskog nastupa. Prateći video je namerno urađen u retro fazonu kada se i nije puno pažnje obraćalo na video produkciju, nego na samu muziku koja se slušala, a ne gledala.”

Svako ima neku “onu” iz mladosti koje se rado seća uz koju je otkrivao neka nova osećanja i uzbuđenja. ONA je naša mladost, naša ljubav… Dok radimo to što volimo, sviramo i pevamo, uvek ćemo se osećati mladi. Ona nas uvek budi – MUZIKA.


Predstavljamo vam, nakon višemesečnog čekanja, novi spot za pesmu “Ogledala“. Ovom prilikom bend Čudna šuma najavljuje i njihov prvi album “Nebo“, koji će se pojaviti početkom godine na CD nosaču zvuka, kao i na svim streaming platformama.

Norveška šuma” je bend iz Novog Sada, osnovan jeseni 2013. godine. Bend čine: Goran Prijić – vokal; Ivan Kostadinović – bas gitara, prateći vokali; Filip Nedović – gitara; Boris Barović – bubnjevi i perkusije.


Obaveštavamo vas da je Bebè Na Volè & Shpira objavili novi singl pod nazivom «Nectarine».

Sav prihod od ovog singla ići će Fondaciji Solidarna za zajednice pogođene zemljotresom u Petrinji, Glini, Sisku i okolnim selima Sisačko-moslavačke županije.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *