“A sada SPEKTAKL” – Večeras u CK13 – AntiCovid-19 krljanje

Crime:Scene Records i Omladinski Centar CK13 sa ponosom predstavljaju koncert bendova DOWNSTROY, DREDDUP i OFFSCORE koji će se održati 19. juna u prostorijama Omladinskog centra CK13, sa početkom u 21 čas.

Ovo je ujedno i prvi masovniji koncert koji će se odžati u tom klubu nakon pandemije izazvane virusom Covid-19. Bendovi su ekstremnijeg karaktera i planiraju da vas poštenoi prodrmaju nakon svih ovih nemilih događanja koja su nas zadesila.

Veče u 21h otvaraju mladi novosadski metal koreri OFFSCORE (do skora poznatiji kao Aza Guilla). Oni će publici predstaviti svoj potpuno novi materijal koji će uskoro izaći na njihovom prvom studijskom albumu.

Nakon njih u 22h na scenu stupaju novosadski masakr industrijalci DREDDUP, dobro poznati po svom energičnom i glasnom nastupu.Ovaj bend je 4. juna proslavio 23 godine aktivnog rada i ovom prilikom izvešće kratki presek karijere.

Za kraj, kao šlag na tortu, tu su kikindski metalcore/groove metalci DOWNSTROY koje je novosadska publika poslednji put gledala pre Soulfly-ja u klubu Fabrika. Oni će publici predstaviti pesme sa svog aktuelnog ‘Clone‘ EP-ja i ostatak večeri upotpuniti svojim starim glasnim hitovima. Dr.Kon kaže da treba što više ljudi da dođe na event da se gradi kolektivni imunitet!

Cena ulaza iznosi 300 dinara / početak je u 21h.
Važna napomena: Ulaz se ne naplaćuje do 21:30 a maloletna lica ne plaćaju ulaz tokom cele večeri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *