Drugarska HardCore/Punk svirka u CK13

Hardcore/punk veče (30. novembar – dan posle Dana republike) za ne propustiti! CK13 i drugarski bendovi vas pozivaju da uživate zajedno! Dobrodošli i nećete pogrešiti, jer za vas sviraju:

ROIR naš legendarni bend iz Novog Sada, koji posle više evropskih turneja i izdanja u novoj postavi nastavljaju da režu dalje svoju istoriju.

FIRST FLAME će ovom prilikom obeležiti 5 godina postojanja benda, svirajući mix starih i novih pesama koje će se pojaviti uskoro na novom albumu. Štampaju se nove majice za svirku 30. Novembra, svaka kupljena majica (1000din) podržava njihov samostalni rad i izdavanje novog albuma na ploči. Pišite koje vam veličine Gildan Heavy Cotton odgovaraju u inbox benda First Flame.

OPOZIV bend koji će nam se prvi put predstaviti u Novom Sadu, kojeg sačinjavaju stare poznate face Beogradske punk hardcore scene, članovi bendova Doghouse, Tibia, Unison, Stone Wall, Tea Break.

Na koncert savetujemo dolazak na vreme zbog ograničenog broja karata, a cijena prava sitnica 300 dinara.  Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *