Nova Knjiga “Život s idi(j)otima” Nenada Marjanovića dr Frica

Početkom juna meseca Dallas Records će objaviti knjigu Nenada Marjanovića dr Frica “Život s idi(j)otima”, autobiografsku priču bivšeg basiste pulskog punk benda KUD Idijoti.

O samoj knjizi, autor kaže:
“Knjiga se bavi diskografski najplodonosnijim djelom karijere sastava koji je ratnih godina stekao kultni status diljem Balkana, a antiratni stav i neskriveni antifašizam svrstao je KUD Idijote među ikone urbane ljevice u ovom dijelu Europe.
“Život s idi(j)otima” je iskrena i emotivna priča o Puli, Istri, ljubavi, mržnji, gašenju jednog sustava, uspostavljanju novog sustava, gašenju jedne i uspostavljanju druge države. Knjiga koja je prožeta pričicama iz života jednog rock sastava u vrtlogu rata, priča o ljudima, njihovim karakterima, priča pisana iz garderoba rock klubova, priča koja ulazi iza svijetla pozornice, priča kojom se ne bave povjesničari, a koja se bavi bendom koji je zasigurno povijesni fenomen urbane kulture jedne izgubljene generacije.”

Život s idi(j)otima” treća je knjiga Nenada Marjanovića dr Frica, s kolegom, bivšim bubnjarem KUD Idijota Diegom Bosuscom Pticom objavio je knjigu satiričnih pričica “Ukrudbene pojebnice”, a samostalno “Vrajžu makinu”, sažetak kolumni  objavljivanih u dnevnom listu “Glas Istre”.
Nenad Marjanović dr Fric je novinar i komentator istarskog portala Regional Express, urednik i voditelj satirične televizijske emisije “Sistematski pregled” i pokretač i vlasnik istarske Rock galerije.
Rođen je 1964. godine u Puli

Krajnje je vreme da sami birate idiote koje puštate u svoj život.

LEGENDARNI dr Fric dolazi u Srbiju (UŽIVO) da promoviše svoju novu knjigu “ŽIVOT S IDI(J)OTIMA” u izdanju Dallas Records. Fric dolazi sa kuferima punim knjiga, majica i ko zna čega.

Kad i gde?
15. jun Dom Omladine Beograda
16. jun Stara Pazova, promocija i svirka benda Lutke na koncu
17. jun Šabac
18. jun Novi Sad, Svilara
19. jun Zrenjanin
21. jun Ruma, promocija i svirka benda Lutke na koncu

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *