Pop Punk Night live @ CK13 Novi Sad

Ove nedelje (3.12.2023.) će se u Novosadskoj Crnoj Kući (CK13) održati tematska akustična svirka pod nazivom “Pop Punk Night” gde će nastupiti akustični emo trio see it my way zajedno sa novonastalim punk rock bendom iz Odžaka pod imenom Always Wrong – oba benda su odlučila da se udruže i time zajedno osvrnu na svoje korene i prisete “kako je to bilo nekad” sa publikom uz svoj nostalgičan pop punk prizvuk i pesme koje su mnogima obeležile odrastanje.

Takođe Dušan Đukić, frontmen see it my way ovim putem najavljuje svoj drugi singl pod nazivom “Free” koju je napisao za vreme leta,a gošća na pesmi je Teodora Petković na pozadinskim vokalima. Početak svirke je predviđen za 20h a ulaz je na principu donacije. Oba benda planiraju nova izdanja tokom sledeće godine, a neke od pesama ćete imati priliku da čujete baš ovog vikenda.

See It My Way predstavlja akustični trio iz Novog Sada koji vuče uticaje emo revival bendova sa punk i hardcore etikama. Bend je prvobitno nastao kao dvojac još početkom 2015. godine gde su u tom periodu Dušan Đukić i Mihajlo Zorić samostalno objavili i snimili EP pod nazivom „111“ sa 6 pesama uz gomilu singlova na njihovom Youtube kanalu većinom popraćeni muzičkim spotovima. Zatim 2019. godine su se našli i na kompilaciji „Hardcore Novi Sad“ kao jedini izvođač unplugged kalibra. Poprilično su učestali kada su live nastupi u pitanju, a od većih svirki ističu nastup na To Be Punk festivalu, Exit-u, kao i svirku sa bendom Nothington. Na leto 2022. im se zvanično priključuje frontmen benda Latebloom Mladen Nikolić posle mnogih zajedničkih svirki na poziciji klavijaturiste, a novo EP izdanje planiraju da izbace početkom sledeće godine.

Photo: Lea Bodor

Always Wrong predstavlja četvoročlani punk rock bend iz malog Vojvođanskog gradića Odžaka – njihova priča počela je u februaru prošle godine iako članovi uopšte nisu strani na sceni (većina njih je svirala po bendovima poput Against The Odds, Sex Or Suicide,Self titled itd) a od svojih uzora navode čist kalifornijski zvuk i velikane poput Sum 41, blink-182 i Green Day – trenutno su u procesu snimanja prvog albuma. Bend čine: Ognjen Arđelan, Vladan Terzić, Sreten Jovanović i Nikola Radosavljević.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *