LUR koncertna pormocija albuma “Veruj, voli”

Posle uspešnih nastupa u Nišu i Beogradu, LUR koncertno promoviše i po prvi put svira svoj najnoviji album “VERUJ, VOLI” u celosti pred kragujevačkom publikom, u svojoj drugoj kući godinama unazad, Domu omladine Kragujevca.

Photo Laki Lazarević

Istovremeno bend proslavlja i 25 godina postojanja. Gosti te večeri će biti kragujevački punk rock sastav “NIKOM NIŠTA“, kao i gosti iz Pančeva “RASKID 13“. Dodjite da se lepo provedemo i da bude posebno, kao i uvek. Ulaz slobodan, svi dobrodošli!

Raskid13 su Punk Rock bend iz Pančeva nastao 2015. godine kao projekat koji je okupio prijatelje različitih muzičkih, ali sličnih društvenih interesovanja kao što su stvaranje pozitivne energije kroz muziku i muzičku izvedbu. Većina njih potiču iz različitih bendova i muzičkih žanrova što je samo doprinelo jedinstvenom zvuku, promovišući optimizam na satiričan i pozitivan način.

Raskid13 je uz obilje koncerata kako u Srbiji, tako i u inostranstvu stekao mnoštvo prijatelja koji su podržali rad benda naročito u vidu poziva na zajedničke nastupe. “Svrha ovog benda nije omalovažavanje emocija ili slamanje srca, vec iskljucivo humor. Raskid13 je bend koji izaziva srecu u vašim srcima.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *