Novosadski Lust 4 Thrust predstavili debi album “Da li si spremna za let?”

Lust 4 Thrust, hard ‘n’ heavy bend iz Novog Sada objavio je svoj prvi studijski album “Da li si spremna za let?”. Lust 4 Thrust je bend nastao 2019. godine u Novom Sadu, a nakon nekoliko izmena u sastavu ustalio se u formaciji koju čine Goran Mekić – Meka (gitara), Miloš Damnjanović – Pop (gitara), Ivan Žuža – Žule (bubnjevi), Branislav Gudurić – Bane (bas) i Nino Tamindžija (vokal). Oni su uspešno stvorili svoj prepoznatljiv stil koji odlikuje high gain zvuk, stoner i grunge rifovi, agresivan bubanj, veoma raznovrstan vokal, kao i provokativni tekstovi.

“Da li si spremna za let” predstavlja rezultat dugotrajnog rada i kreativnog procesa benda Lust 4 Thrust. Ovaj album donosi deset pesama koje obrađuju najrazličitije aktuelne teme kao što su nasilje nad ženama “Plen”, religija “Ja sam tvoj Bog”, stanje sistema u državi “Kriza morala”, bolesti zavisnosti “Zver u tebi”, ali i muško – ženskih odnosa “Da li si spremna za let?”, “Poslednji pozdrav”. Pesme su na srpskom jeziku, uz izuzetak pesme “Leader”, koja je upliv u englesko govorno područje.

Bend je do sada objavio i dva muzička spota, za “Plen” i “Ja sam tvoj Bog”, dok su za ostale pesme urađeni lyrics videi koji se mogu videti i čuti na YouTube kanalu benda.

Lust 4 Thrust u svoju biografiju upisuju i činjenicu da su bili finalisti Zaječarske gitarijade 2022. godine, a do sada su se izborili za svoje mesto na novosadskoj alternativnoj sceni kroz energične nastupe koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovim albumom čine sledeći korak i žele da prenesu im istu strast i eksplozivnost koju publika doživljava na njihovim koncertima. “Da li si spremna za let?” će zadovoljiti očekivanja publike, ali takođe pružiti i novo iskustvo slušaocima koji tek upoznaju bend.

Album je trenutno dostupan za slušanje i gledanje na Youtube kanalu benda (@lust4thrust), kao i na sajtu benda kao besplatan download (https://lust4thrust.com).

 

You may also like...

1 Response

  1. Pera Detlic says:

    Teška seljana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *