HC Still Gives – Benefit za napuštene životinje

Novosadsko udruženje Rebuild Collective organizuje koncert u petak 30. decembra u Omladinskom centru CK13, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen kao podrška Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS koje se godinama bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa i mačaka.

Na koncertu pod nazivom “Hardcore still gives” nastupaju: beogradski hardcore bend BRONZE, hardcore punk bend STATICØ, punkrock bend CITIZEN X  i novosadski hardcore bend FIRST FLAME.

Koncert počinje u 21 čas, ulaznice koštaju 700 dinara i moći će da se kupe na vratima Omladinskog centra CK13, a sav prihod biće usmeren za rad SPANS–a, čiji aktivisti i aktivistkinje brinu o životinjama koje se nalaze na ulicama, obilaze ih, hrane i brinu se o njihovom zdravlju i udomljavanju. Njihov rad odvija se bez pomoći državnih institucija, bez finansijske podrške fondova, i zavisi isključivo od građanske solidarnosti.

Kako je hrana najpotrebnija, posetioci svirke mogu da donesu konzerve hrane ili granule za pse i mačke, kao i da doniraju u SPANS-ovu kutiju za donacije, koja će se nalaziti u CK13. Pored toga, ukoliko želite da pomognete njihov rad, možete to učini uplatom na žiro račun: Udruzenje za zastitu zivotinja Novi Sad -SPANS 325-9500600031492-52
Paypal:uzzns.spans@gmail.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *