“Bolje Danas” je naziv novog video spota benda Mamurlook

Pesma “Bolje Danas” je melodična pesma sa dinamičnim rege ritmom, zanimljivim gitarskim deonicama gde sve to krasi “Catchy” duvačka tema. “Želimo da se zahvalimo pre svega Miroslavu Majkiću aka Bandar- prosto “Piknik Studio” je bilo savršeno mesto za snimanje. Takodje posebno hvala i ekipi “Damaga Prodictions” (Jeleni i Velimiru), da nije njih ovaj spot bi ostao samo ideja. Ovo je inace naš treći spot, a očekuje se još, puni smo ideja i inspiracije.

O samom spotu ima dosta da se kaže, koncepiran je tako da se svako moze poistovetiti sa njim u nekom delu. Lično, ako bi opisao spot jednom rečju to bi bila reč “Promena“, jer promena je konstantna, nekad mala, nekad velika, suština je da se pokreneš. U samom spotu Glavni lik i pevač – Duća (Dušan Gardinovački) nam je sjeban (vidimo po smeću oko njega) pada u san, gde ga dočekuju članovi benda koji predstavljaju segmente njegove savesti.

Prvi put kada ih vidi, beži od njih, (beži od toga da prihvati da ima problem i da nešto mora da se promeni). Kako nailazi na jednog po jednog člana benda (dela svoje savesti) prolazi kroz 5 stadijuma tuge. Svi članovi benda ga slušaju dok ne skontaju Duca samo pravi izgovore, samo se forma izgovora menja u smislu emocije tj, (5 faza tuge), sve dok ne dodjemo do Predposlednjeg kadra-gledanja u ogledalo -“probudi se“- gde stižemo da stadijuma prihvatanja.  Spot se završava time da se on budi i pravi promenu u svom realnom životu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *