GUŽVA U 16-ERCU POZIVA NA SLAVLJE U NOVOM SADU POVODOM 25. GODINA POSTOJANJA

U petak 15.02. će se u MKC „Petefi Šandor“ na Telepu, ulica Jožef Atile 16, održati jubilarni koncert osiječkog pank rok benda „Gužva u 16-ercu“. Gosti na koncertu će im biti novosadski bendovi „Neprijatelj prelazi zeku“ i „Tu ima zvuka“. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500rsd možete kupiti, zaključno sa četvrtkom 14.02, na svim prodajnim mestima Gigs Tixa i u prodavnici „Mungos“. Na ulazu u MKC „Petefi Šandor“ karta će koštati 700rsd. Koncert počinje tačno u 21h, neće biti kašnjenja programa.

Photo Marko Ristić

 

Satnica za koncert je sledeća:
21,00 – 21,35 TU IMA ZVUKA
21,50 – 22,30 NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU
22,45 – 00,30 GUŽVA U 16-ERCU

Photo Marko Ristić

Zamolili smo frontmena grupe „Gužva u 16-ercu“ Igora Dmitrića Mutu za kratku izjavu pred ovaj koncert:

“Uzbuđeni smo zbog činjenice da ćemo jubilej proslaviti i u Novom Sadu. Do sada smo jubilarne koncerte održali u Osijeku, Zagrebu i Splitu i svuda je atmosfera bila izvanredna. U Novi Sad rado dolazimo, imamo puno dobrih prijatelja, neke od najboljih koncerata smo baš u
vašem gradu održali. Čuli smo da je MKC „Petefi Šandor“ odličan koncertni prostor te pozivamo publiku da dođe da se zajedno provozamo kroz najveće hitove Gužve, od nastanka benda do danas. Apelujemo na publiku da dođe na vreme, posluša i podrži dva benda koji sviraju ispred nas jer oni to svojim kvalitetom zaslužuju.”

Photo Marko Ristić

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *