Žanil Tataj – Žak objavio novi singl pod nazivom “Buđenje”

Novi singl “BUĐENJE” druga je pesma nakon prošlogodišnje “DA LI TI JE DOSTA?” , kojom se najavljuje novi solo projekt pod nazivom AL FINE … Album će izaći krajem godine za diskografsku kuću ONE RECORDS iz Beograda. Na novom projektu gostuju brojni poznati muzičari iz naše regije i inostranstva, ali za sada njihova imena ostaju moja mala tajna. Nakon sledećeg spota koji izlazi sredinom 9.meseca, otkrićemo vam neka od njih ipjes zato … Stay Tuned for more info … Soon

Muziku za pesmu “BUĐENJE” potpisuje dugogodišnji saradnik Neon & Darko Terlević (The Siids), a tekst je nastao u saradnji Neon & Spomenka Lazar. Miks i mastering vrhunski je odradio Piknik Studio Novi Sad. Režiju i montažu video spota, po četvrti put potpisuje Neon studio, ali tu priči nije kraj … saradnja ide dalje.

Specijalna gošća i lepši deo video spota je Jana Macan, kojoj je ovo pojavljivanje prvo iskustvo u medijima, a toplo se nadam ne i posljednje. Spot je sniman na jedinstvenoj lokaciji bivšeg elitnog grand hotela Haludovo Palace (Malinska) na ostrvu Krku.

Pesmu su svirali, snimali, aranžirali i oblikovali:
ŽANIL TATAJ – ŽAK / lead and backing vocals, bass
NEJC VIDMAR / guitars
ZORAN SAULIG / keyboards

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *