Offscore at Metaldays 2023 (mini documentary)

Ovo nam je prvi nastup van naše zemlje i ne možemo biti ponosniji i srećniji što stupamo na Metaldays 2023. Beach Stage u Sloveniji i izvodimo naš set.

Negde u februaru smo dobili odlične vesti da smo izabrani da sviramo na Metaldays 2023. Od tada smo naporno vežbali kako bismo mogli da pružimo sve od sebe publici na festivalu.Put do tamo i nazad bio je dug i ispunjen dobrom muzikom, kišom, poplavama, smehom i beskrajnim pričama našeg pevača. Svaka čast našem basisti što je izdržao 12 neprekidnih sati Vučka.

Važno je napomenuti da je ovo naš prvi veliki metal festival kao bend i imali smo priliku da vidimo “velike momke” na većim pozornicama i, naravno, da uživamo u njihovom radu. Neki od primetnijih bendova za nas bili su: Tesseract, Archspire, Killswitch Engage, Bullet for my Valentine, Mass Hysteria, DethroneTheCorrupted, Bleed From Within, Eleine i mnogi drugi.

Posebna zahvala ide svim našim braći i sestrama koji su nastupili zajedno s nama na Metaldays 2023. Beach Stage-u. Ponosni smo što smo delili istu pozornicu s njima i radujemo se što ćemo videti neke od tih bendova sledeće godine na većim pozornicama.

Nažalost, peti dan festivala je otkazan zbog jakih kiša i poplava širom Slovenije. Svi smo bili tužni jer je svako od nas imao bend koji je želeo da čuje tog posebnog dana. Naše misli su s bendovima koji nisu imali istu šansu kao mi i nisu nastupili na Metaldays 2023. Beach Stage-u. Zaista se nadamo da će im organizatori pružiti još jednu šansu 2024. godine.

Remy, Jean-Samuel i Eric, hvala vam od srca što ste naš boravak u kampu Metaldays 2023 učinili još prijatnijim! Nadamo se da ćemo se opet kampovati s vama na nekom drugom festivalu!

Montaža videa: Mihajlo Obrenov

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *