Playdown lyrics videom za pesmu “Do ambisa” najavili izlazak debi albuma!

Playdown je nastao početkom 2011. godine, i funkcionisao je sa učestalim izmenama u sastavu do novembra 2011. kad se sadašnja postava sastala i utvrdila definitivni smer delovanja benda sa ciljem stvaranja autorske muzike, na čemu neprekidno radi sve vreme. Žanrovski se može svrstati u metal sa akcentom na gruvu i melodijama. Nakon dva demo snimka na engleskom jeziku 2018. godine bend odlučuje da stvara pesme isključivo na maternjem jeziku.

Postavu benda čine: Filip Simo Knežević – vokal, gitara Marko Lomić – vokal, gitara Bojan Mihajlović – bas gitara Vladimir Lekić – bubanj.

Tekstualni video za čiji dizajn i vizuelizaciju je zadužen Vladimir Lekić je najava i uvod za album “Paraliza sna” na kom se nalazi 7 autorskih pesama i jedna obrada aranđelovačkog benda “Zašto da ne?” koji je sniman u periodu april 2020. – jun 2021. u studiju 22 u Aranđelovcu. Za snimanje, miks i master je bio zadužen Filip Simo Knežević. Sam album kao i pesma “Do ambisa” je tematski fokusirana na svakodnevnu borbu čoveka sa sobom i situacijama koje nameće život.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *