Lazarevački bend Rulja Inc. objavio fizičko CD izdanje svog debi albuma „Ništa skriveno“

Posle izlaska albuma „Ništa Skriveno“ na svim digitalnim platformama u decembru prethodne godine, a zatim i brojnih svirki po klubovima i festivalima širom Srbije, u prodaji je i fizičko CD izdanje debi albuma grupe Rulja Inc. Jedan od uživo najenergičnijih novih rok bendova privukao je, i nastupom, ali i svojim autorskim pesmama, veliku pažnju domaće publike.

Ono što smo započeli na albumu, preneli smo i na svirke, još glasnije, sirovije, sa više energije. I naravno, publika je to umela da prepozna“ kažu članovi benda i dodaju da je publika posebno dobro prihvatila „žešće“ pesme sa albuma, kao što su „Ne dam“, „Duhovi“, „Znam“, „Budućnost“ i „Raskršće“: „Bend se ni na jednom nastupu nije štedeo, bez obzira na to koliko je ljudi bilo u publici. A to najbolje znaju oni koji su bili prisutni na tim svirkama.

Za snimanje, mix, master i kompletnu produkciju albuma bio je zadužen Milan Savić Dexter. Muziku na albumu potpisuju svi članovi benda, dok je za tekstove zadužen frontmen Ivan Simić.

Na ovom CD izdanju zaokružujemo muzičku priču i vizuelnim momentom“ kaže bend i pojašnjava: „U pitanju su izuzetne slike akademskog slikara Vladimira Petrovića, koji je bendu ustupio svoje radove, a koji su u potpunosti odgovarali atmosferi pesama.

Kao prvi singl sa izdanja izdvojena je pesma „Znam“ za koju je urađen i video spot:

Rulja Inc. je rokenrol bend nastao u Lazarevcu 2018. godine i od samog početka bio je okrenut isključivo autorskom radu. Nastao je pod uticajem kultnih bendova sa ovih prostora, poput Partibrejkersa, Bjesova, Block Out-a, Braće Left, kao i uzora van granica naše zemlje, poput Queens Of The Stone Age, Guns N Roses, Aerosmith, Led Zeppelin, Kyuss. Trenutnu postavu čine Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj).

U planu su i novi nastupi, saradnje sa raznim muzičarima, novi spotovi: „Pre svega ćemo se potruditi da odemo u gradove u kojima do sada nismo nastupali. Sve u svemu, vredi nabaviti CD i uživati u nekoj novoj dimenziji albuma.

Album „Ništa skriveno“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Rulja Inc.

https://www.instagram.com/rulja_inc_projekat_1906/

https://www.facebook.com/RuljaInc

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *