Žurku na kakvoj odavno niste bili – Keni Nije Mrtav & Nemi Pesnik

Spremite se za žurku na kakvoj odavno niste bili. Spremite se na neočekivano. Prepustite se ritmu i uživajte zajedno sa svima.

JUTRO
Uz Jutro žurku uživaćete u hitovima bendova i izvođača sa regionalne scene, što novih tako i starih. Spremi se za pravu vrelinu kao u Akapulku, možda pronađeš ljubav u klubu, možda je počneš iz početka a možda i vidiš da je to samo pivo! U svakom slučaju spremi se za puno đuskanja koje ti možda pomogne da upoznaš ženu/muškarca od vanilije koji tebi pripada!

KENI NIJE MRTAV
Sinonim harizme za bas gitarom viče “the smiths za kišu”, a na pomen sunčanog dana jednoglasno rekoše “venecijaneri“. Keniji su moćna gitarska trojka koja poziva na ples, savršenu mešavinu ritma prošaranog emocijama sastavljenog u album „Ajmo da plešemo

NEMI PESNIK
Saučesnici u pravom ritmu i odličnim stihovima. Bend koji se ne skida sa radio talasa. Petorka koja će vas pomeriti iz ose. Glasnogovornici onoga što većina oseća, a malo njih je spremno da kaže naglas.

VIKEND CELU NOĆ
Zaboravi na juče i na sutra, na sve probleme koji postoje, prepustiti se Weekend-u. Ako si pravi “die hard” fan , onda je Vikend celu noć skrojen za tebe.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve…/15-domkulture/3620-nemipesnik

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 800 rsd.

Važna napomena za REZERVACIJE: SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE.

Ulaznica bez rezervacije stola ne podrazumeva garantovano mesto za stolom, pultom ili u separeu. Rezervacija stolova i separea je moguća nakon kupovine ulaznica uz plaćanje konzumacije. Za REZERVACIJE molimo vas da pošaljete poruku na Viber ili SMS na 060 4114220 (telefon je dostupan od 12-17h).

Vrata kluba se otvaraju u 19:00.

Popunjavanje nerezervisanih mesta je slobodno nakon otvaranja kluba.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.