Novi video makedeonskog benda KISITI ex KI “Eho”

Eho” iz Makedonije u vidu novog video zapisa je najava za predstojeći album benda KISITI, publici poznatiji kao Ki. Pod starim nazivom, ovaj indie-dance sastav već je realizovao dve regionalne turneje i odneo pobede na vodećim festivalima u regionu, a zbog sukoba interesa sa istoimenim bendom promenio je ime u KISITI.

Globalnu pauzu i nedostatak live nastupa ovaj makedonski sastav iskoristio je kako bi zaokružio svoju audio priču i dodatno učvrstio svoju viziju zvuka. Eho predstvalja najavu nadolazećeg zvuka koji će biti dostupan na svim striming platofrmama već sledećeg meseca.

Za režiju ove video priče bili su zaduženi Stefan Krečmar i Danica Milošević, kostime su radile Danica Milošević i Tijana Lazarević dok je za šminku bila odgovorna Mia Manić. Danica Pavlović javlja se kao glavni lik koji nosi pricu celog videa.

Kisiti je indie-dance bend iz Makedonije, Kumanova. Bend je formiran 2016 pod imenom Ki a 2022 menja naziv u KISITI.

Koristeći analogne sintove, mračne vokale i frigiski modus karakterističan za podneblje sa kojeg dolazi, ovaj bend stvara misteriozan osećaj ispunjen zvucima koji obuzimaju i vode u plovidbu na oblaku punom magične fantazije. Unikatna fuzija muzičkih stilova ostavlja slušaoca začarnog i znatizeljnog da otkrije jos više i više. “…crnogorska publika imala je priliku da upozna ovaj bend na uspešnom nastupu na završnoj večeri Bedem festa gde je kraj svake pjesme praćen gromoglasnim aplauzom a završetak nastupa pozivom na bis...” Bojana RadonjićMNemagazin.me

Pobednici su nekoliko festivala uključujući 51. Zaječarsku gitarijadu, Omladina Festival u Subotici, Rovinj Music Festival i West Hercegovina Festival. “Najbolji dojam ostavio je Ki, čiji je dark art-rock suvisla i realizirana cjelina.” Zoran TučkarMuzika.hr

Bend možete pratiti na:
https://www.youtube.com/kisitimk
https://www.kisiti.com
https://www.facebook.com/kisitimk
https://www.instagram.com/kisitimk/

Članovi benda:
Aleksandar Kraljevski – vokal/gitara
Milos Kraljevski – bubanj
Stefan Ilievski – sintovi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *