Proleter snimio one-take video spot za novi singl “Kažu da te ne zaslužujem”

Zagrebački bend Proleter poznat je po svom melodičnom zvuku punk rocka i pop punka. Njihov najnoviji spot snimljen je u popularnom zagrebačkom klubu Praćka. Sama pesma snimljena je u studiju DLR produkcija, dok je za miksanje i mastering zaslužan Mark Mrakovčić.

Kažu da te ne zaslužujem je, nakon Korona, Druga prilika i Zbogom Proleter, četvrti spot koji smo snimili i producirali sami. Montirao ga je, kao i dosad, naš basist Roland, a iza kamere su se izmjenjivali on i njegova djevojka Karla Kocić“, kaže Antonio Mavrin, pjevač benda.

Dugo smo razmišljali o scenariju za ovaj spot, a kako uvijek volimo isprobavati nove stvari, nekako smo došli na ideju da snimimo one-take video. Praćka nam je odmah pala na pamet, što zbog svoje idealne veličine i rasporeda koji su nam omogućili da u 3 minute stisnemo što više različith scena, što zbog toga što i sami često znamo tamo izaći vikendom. Snimati one-take video bio je poseban izazov jer, dok se kod klasičnih spotova snima svaka scena posebno, ovdje smo apsolutno svi morali zapamtiti svoje uloge i tajming, za što se posebno brinula Karla. Trebalo nam je par sati dok nismo dobili savršenu snimku, ali bilo je jako zabavno. Ovim putem bismo se zahvalili Ivanu Gudleku (vlasniku kluba), Mariji Mihaljević (koja glumi fatalniu zavodnicu) te svim prijateljima koji su došli na snimanje“, poručio je.

Proleter trenutno završava snimanje svog drugog albuma prigodno nazvanog “Druga prilika” kojeg su najavili istoimenim singlom. Nastavak je to priče koju su započeli sa prvim albumom “Život nije fer”. Proleter su Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *