Luka Rajić na Dan zaljubljenih objavio singl “Ljubimo se”

Mladi beogradski muzičar Luka Rajić objavio je novi singl i spot “Ljubimo se”. Pesma objavljena na praznik romantike govori o ljubavi od koje sve kreće, onoj prema sebi samima. Tekst potpisuje Luka Rajić, dok suna pesmi i spotu radili redovni saradnici, producent Igor Rajić koji zajedno sa rediteljkom Emilijom Terzić potpisuje scenario i režiju.

Jedan od nezaobilaznih novijih izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni, poznat je kao autentičan muški vokal, muzičko i produkcijski razigran muzilat, i kreativac istančanog vizualnog identiteta. Eksperimenišući sa žanrovima, Luka je do sada predstavio  tri singla ,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’’ kao i dva EP-a ,,Ludim od kluba’’ i ,,Eksplozija emocija’’. Uz to ubraja i saradnje sa synth-pop bendom pocket palma, soulful autorkom Jymenik/Џименик kao i sastavima MOO PLANE, andreja, Hibrid i LYE.  

Publika je imala prilike da ga vidi kao predgrupu na čak dva od serije rasprodatih koncerata benda Buč Kesidi u Zagrebu prošle jeseni, i na beogradskom koncertu Buč Kesidi na Kalemegdanu. Sjajne reakcije publike govore koliko je Luka Rajić spreman za promenu zvučne slike Srbije i regiona.

Nakon što su spot i singl ,,Ludim’’ doslovno izludeli publiku na Tik-Toku kao i na YouTubeu gde spot broji više od milion pregleda, i sa novim singlom “Ljubimo seLuka Rajić pokazuje da pripada novom talasu muzičke energije. 

Pesma “Ljubimo se” u izdanju Kontra i LAA dostupna je na svim streaming platformama. Novi singl predstavlja uvod u debitanski album.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *