Splitski Art Effect objavio novi singl “Vjetar”

Art Effect je hrvatski pop rock sastav iz Splita koji je nastao 2018. godine. Prvotna četvorka je okupljena kao brit pop tribute bend, ali su se nakon nekog vremena odlučili posvetiti stvaranju vlastitih pesama na hrvatskom jeziku. Postava članova se stabilizovala početkom 2020. godine kada se Denisu Mitru i Antoniu Žeravici, gitaristu i basistu benda, pridružuje Mirna Katinac na vokalu, a što je gitarske rock riffove oplemenilo melodioznim prizvukom i spojilo u jednu neobičnu, ali sada prepoznatljivu kombinaciju.

Iste godine pridružuju se i Roko Kalebić na bubnju te Antonio Vuletić na klavijaturama, pa se  kao kompletan muzički sastav u ovim izazovnim, reduciranim vremenima posvećuju studijskom snimanju i radu na svom prvom albumu, dok direktan kontakt s publikom na koncertima i festivalima ne bude opet moguć.

Do sada su izbacili singlove Jedrilica i Zimska kiša koji su po društvenim mrežama i glazbenim portalima zadobili mnoštvo pozitivnih kritika, a koje je i publika toplo primila. Novi, treći single Vjetar je upravo izašao!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.