Panda Rhei predstavlja se prvim singlom “Josepheen”

Novo ime na Geenger Records rosteru zove se Panda Rhei, a svojim prvim alt-pop singlom “Josepheen” najavljuje album “Save Your Souls You Fucking Monsters” koji će svetlo dana ugledati u martu. Iza imena Panda Rhei krije se zagrebački muzičar Ivan Kolar. Ono što je prvotno zamišljen kao intiman kantautorski projekt, u kratkom je roku pretvoren u žanrovski raznovrstan i dinamičan muzički poduhvat zahvaljujući saradnji s producentom Lukom Dabrom.

Josepheen” je pesma koju je producent i koautor albuma Luka Dabro iznedrio iz vokalnog samplea fraze “Keep your nose clean, Josepheen” jedno pankerskog demo snimka. Tekst pesme uz dozu humora stavlja Beethovena i njegovu Jozefinu u sadašnjost gde saznajemo tajnovite intrige i intimne detalje preispitujući visoke moralne standarde elitne aristokratije.

Za pesmu je snimljen i video spot u režiji Lea Vidmara. Dodatno iskovavši ideju stručnim doprinosom snimatelja Kristijana Protulipca iz Izvan Fokusa, “Josepheen” je dobila 3 različite priče sjedinjene u vremenu i prostoru praznog kluba, prljave zavese, klimavih stalaka te vrućih i nervoznih plesnih pokreta.

Kako smo ranije napomenuli “Save Your Souls You Fucking Monsters” izlazi u martu, a donosi 10 nervoznih i melanholičnih, erotičnih i humorističnih, iskrenih i zavaravajućih pesama.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.