Povratak Sashe Kemsy-a novim singlom i spotom “Srebrne kiše”

Stanislav Simičić – Sasha Kemsy  – rođen, živi i radi u Novom Sadu. Muzikom se iz ljubavi bavi od malena. Najvećim delom sam pravi svoje pesme i rado saradjuje sa vrhunskim muzičarima što je veoma često i radio. Iza sebe ima jedan album snimljen još 1999. godine i pregršt singlova i spotova. Bio je u hibernaciji nekoliko godina što se tiče muzike…

Posle duže pauze  u Januaru 2021., pocinje da radi na pesmi “Srebrne kiše” za koju radi muziku, tekst, aranžman ,mix i produkciju a u vezi mixa i postprodukcije  na kraju mu pomaže Dragan Panjak PakoRevolver studio. Ova pesma je  ispunjenje obećanja dato dragim ljudma  a kao njegovo vraćanje na muzičku scenu i podsećanje ljudi na neki njegove starije pesme.

Pesma je  sa prizvukom  regea a  u toku snimanja se  eskeprerimentisalo i  temu odvelo u dva pravca  te su tako  nastale dve  pesme koje imaju dosta toga zajednickom pa je  druga verzija pesme  postala  pop sa dominacijom saksofona i tako nastaju dve pesme ”Srebrne kiše” i ”Kula od Peska”. Video spot je uradio u saradnji sa Nenadom Adamovićem (Komandant Adam-om). Maxi single je na njihov poziv objavljen za renomiranu izdavačku kuću JUGOTON –  Croatia records.

Trenutno radi na remixu svog prvog albuma, club extended verziji novog maxi singla  i  novoj pesmi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.