Sloboda te zove u Novom Sadu

Fanovi benda E-play mogu uvek da budu sigurni u jednu stvar koncert ove ekipe će biti izveden profesionalno, sa vrhunskim zvukom, perfektnim osvetljenjem, izvođenjem bez greške. Sinoć u Novom Sadu, 18.12. imali smo priliku da posle nastupa na EXIT-u, drugi put ove godine uživamo u unikatnom elektro psihodeličnom alternativnom roku u SKCNS Fabrika.

I pored dobrih pesama, odličnog izvođenja, dobre atmosfere i raspoložene publike, najjači utisak uvek ostavi Maja (Cvetković) basistkinja, pevačica i frontmen benda, koja, nenametljivo svaki, put uspe da održi tanani balans između neverovatne muške energije i ženskog načina prenošenja iste na publiku. To je ona čarolija koja E-play izdvaja od drugih, jednako kvalitetnih bendova. Posle izvođenja, sad već klasika, kao što su Divan dan, Srešćemo se neki drugi put, Šamarčina, Ljubica, čuli smo i onu danas najskuplju reč – Sloboda.

Hit sa istoimenog poslednjeg albuma podseća svakog ponaosob da Sloboda, sloboda te zove. Retki su danas umetnici koji pevaju o teškoj temi da se sloboda ne dobija, nego osvaja. Svaki dan. S obzirom na to da je bend E-play popularnost stekao nastupom u filmu Munje, ostaje pitanje da li će nastupati i u drugom delu ovog filma, o kom se već uveliko priča? Mi smo za!!!

Galerija fotografija:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *