The Black Room singlom “Lawless Boulevard” predstavlja drugi deo audio-vizualne trilogije 

Riječka rock četvorka The Black Room predstavlja novi singl i spot “Lawless Boulevard“. To je drugi deo trilogije započete singlom “I’ll Talk You Into It” kojim nastavljaju naraciju o egzistencijalnim temama svoje generacije. Njihov zvuk je ukorenjen u garažnom zvuku i snažno podseća na brit-rock devedesetih, što im je donelo odlične kritike i naklonost publike već prvim objavljenim materijalima.

Tekstovi su inspirisani ličnim pričama, sa protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života, a stihovima progovaraju o mnogim društvenim temama.

Pesma “Lawless Boulevard” govori o odrastanju u okruženju novog milenijuma, nove države, ali i generacijske melaholije upakovane u plesni beat i hitoidne deonice. Vizuelni identitet pesme je osmislila nagrađivana riječka rediteljka Kristina Barišić.

Vrhunska audio produkcija, promišljena vizuelna estetika i besprekorna realizacija su im već osigurali interesovanje medija i publike. Nove pesme koje će početkom 2022. biti objavljene na albumu “Motel Monaco” to zanimanje će samo uvećati.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *