Novi singl i spot benda Prezzident – B€tman

Nakon singla “Ti si ta” objavljenog ranije ove godine u sklopu najave albuma kojeg željno iščekujemo grupa “Prezzident” objavljuje drugi singl “B€tman“. Pesma znakovitog imena bogata žestokim i oštrim rifovima dobila je svoj kompletni smisao u videospotu koji je snimio i režirao Dinko Čvorić – Doringo na atraktivnim lokacijama otoka Lošinja.

B€t-man s otoka Lošinja kakvog vjerujemo ima i vaš grad, svojim lovačkim pričama iz kladionice bio je nadahnuće za pjesmu, a Lošinj kao ishodišna točka benda savršeno je poslužio kao lokacija snimanja spota čiju režiju kao i za prethodni spot Prezzidenta potpisuje Dinko Čvorić – Doringo” – rekao je Ivan Soldo, frontmen grupe Prezzident.

Autori pesme su svi članovi benda: Luka Maričić, Vedran Dakić, Petar Lisjak, Luka Banić i Ivan Soldo.

Nadamo se da će vam gledanje preneti barem deo dobrih vibracija i zabave sa snimanja!

Kratka biografija:
Bend Prezzident je osnovan 2007. godine na otoku Lošinju, a osnovali su ga Ivan Soldo i braća Bišćan. Band je doživio nekoliko transformacija, uključujući bivše članove Alena Križaja i Zdravka Medeka. Prezzident su sada: Ivan Soldo (vokal), Luka Banić (gitara), Luka Maričić (bubnjevi), Petar Lisjak (bas gitara) i Vedran Dakić (klavijatura, gitara).

Do sad su izdali 5 singlova i spremaju izdati album u novembru mesecu u izdanju Dallas Records-a.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.