SoundEdge: Novi i fluidni zvuci sa juga

Makedonski bend SoundEdge je izdao svoje novo EP izdanje sa nazivom STAY VISIBLE. Predstavljamo vam prvi video singl sa EP-a pod nazivom HUMANS


Posle intenzivne iskrenosti na prvom albumu Volume 1 u traženju sopstvenog i pravog zvuka , ovde imamo ukupan opozit. Stay Visible ima sve atribute pravog SoundEdge-a. Ovo je njihova ideja u realnosti, muzički, konceptualno, aranžerski i pre svega produkcijski koja dopire do njihovih snova za kreativan proizvod. Stay Visible je stvaran u teškim vremenima za sve nas i nosi odlike takvih vremena , pa zato je i fluidan, komplikovan, naivan i harmoničan.

Stay Visble nije stvaran da se sviđa svima, nego onima sto mogu  osetiti dramatičnost  u bas linijama i ritmu, raznolikost u gitarama i žestinu i melanholičnost u vokalu, za one koje mogu uživati u univerzalnom delu i što mogu čuti i videti detalje na kojima Soundedge bezrezervno institiraju. Stay Visible je otpevan na engleskom jeziku i kompletno je snimljen, miksan, masterizovan i produciran u SoundEdge studiju. Ovaj Ep je i najava za njihov sledeći album Volume 2 koju bi trebao uskoro da se pojavi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.