Predaja nije opcija: Festival srpskog podzemlja 8. i 9. oktobra u Novom Sadu!

Sedmo izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano 8. i 9. oktobra u SKCNS Fabrika u Novom Sadu! Kroz dva dana festa nastupiće 10 bendova, a najavljena je i berza nosača zvuka, ručnih radova i drugih umetničkih kreacija.

Ovo je sedmo izdanje festivala, a u sklopu dvodnevnog programa publici će se predstaviti 10 domaćih bendova, od kojih čak 9 nikada nije nastupilo na našem događaju. Izuzetna nam je čast da vam predstavimo ovogodišnji program, naročito imajući u vidu sve prepreke koje smo morali prevazići kako bismo festival ipak uspeli da organizujemo. Predaja nikada nije bila opcija, kao ni odustajanje, tako da smo veoma srećni što ćemo se družiti u prostoru SKCNS Fabrike”, naveli su organizatori, agencije MM Concerts i Serbian Hellbangers.

U petak 8. oktobra nastupiće bendovi Scaffold (Beograd), Atomski rat (Šid), te tri novosadska sastava – Lednik, Progon i Penetratori.

Za subotu 9. oktobar očekuje nas nastup bendova Forgotten Screan (Zrenjanin), Citizen X (Beograd), Carnival of Flesh (Beograd), Oathbringer (Kragujevac) i Drnch (Novi Sad).

Pored muzičkog dela programa, tokom oba dana festivala, pred posetiocima će se naći sada već tradicionalna berza svih mogućih nosača zvuka, ručnih radova, umetničkih kreacija i svega ostalog što naši podzemni drugari vredno stvaraju. Spisak svih izlagača biće objavljen naknadno.

Dobili smo mnogo upita u vezi sa konkursom za vizuelne umetnike koji je nerazdvojni segment našeg festivala. Nažalost, ove godine, zbog epidemioloških mera, nismo u mogućnosti da adekvatno organizujemo izložbu u isto vreme kada i ostatak programa. Plan je da se konkurs i izložba održe u narednom periodu kao zaseban događaj. O tome ćemo vas obavestiti čim se steknu uslovi za organizaciju ovog dela programa” kažu organizatori.

Ulaznice za festival koštaće 500 dinara po danu i prodavaće se samo na ulazu u SKCNS Fabriku na dan događaja. Što se tiče uslova za ulazak, organizatori su istakli da pored ulaznice nije potreban nikakav drugi dokument/propustnica, a sam događaj biće realizovan u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi u Republici Srbiji. Broj posetilaca ograničen je na 250.

You may also like...

2 Responses

  1. Vinko Senilko says:

    Da li se moze rezervisati na ime ili slicno ako vec postoji ogranicenje da se ne desi u slucaju onih koji su putnici kroz vreme da ne poljube kapiju pakla .

    • Liman Crew says:

      Pozdrav, oko te informacije nismo upoznati! Znamo da je samo broj mesta ograničen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *