Predstavljamo singl “Open Your Eyes” Ivan Pop feat. Žanil Tataj – Žak

Sudar legendarnog Žanil Tataja – Žaka (ex Divlje Jagode, ex Jersey, Mary Rose, etc. ) i gitariste/producenta Ivana Popa (Jay Bow) rezultirao ježestokom, ali i melodičnom pesmom, koja sa sobom nosi jaku poruku, koju svako od nas treba doživiti na svoj način.

Open your eyes“ je direktna i žestoka priča, a poruka jeste revolucija, koja bise trebala dogoditi u nama samima, a ne na ulicama. Pronalazak ličnog mira u svetu u kojem živimo je u i glavna poruka ovog dela. Do saradnjeje došlo spontano, a zadovoljstvo je obostrano. Produkcija je započeta i završena u Popovom studiju (96 Music Media) u blizini Beča, dok se snimanje vokala i bubnjeva odvijalo u Rijeci i Splitu. Žanil je u svom studiju u Rijeci snimio sve vokalne linije, dok je Jan Ivelić, poznati splitski bubnjar, maestralno snimio bubnjeve u svom studiju u Splitu. Ovo je definitivno početak jedne zanimljive saradnje izmedju Žanila i Popa.

Ivan Pop je gitarista i producent rođen u malom gradiću GornjemVakufu/Uskoplju u Bosni i Hercegovini. Svoje muzičko putovanje započeo je klavirom i tamburicom,a onog trena kada je otkrio gitaru njegova sudbina bila je zapečaćena. Sa ljubavlju i velikom predanošću više od 20godina prati svoje snove, a već preko 10 godina bavi se produkcijom i studijskim poslom. Solo gitarist, prateći vokal, tekstopisac i producent je benda Jay Bow, s kojim jenastupao u nekoliko evropskih država. Delili su stage sa mnogim domaćim bendovima, kao sto su Yu Grupa, Psihomodo Pop, Crvena Jabuka, Goran Bare & Majke, Željko Bebek itd, ali i sa nekoliko internacionalnih bendovakao sto su Uriah Heep i The BossHoss. Sa velikim znanjem,širokim stilskim spektrom, virtuoznošću i otvorenošću Ivan je spreman za svaku muzičku avanturu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.