Zo predstavio svoj drugi singl, pop baladu “Mjesto pod suncem”

Mladi splitski pop rock bend Zo nakon uspešnog prvog singla “Poslovan lik” sada se predstavlja pop baladom “Mjesto pod suncem” kojom nastavljaju najavu svog debitantskog albuma. Reč je baš o pesmi koja ih je lansirala u saradnju RTL Music-om u akciji Glasno protekle godine.

Singl “Mjesto pod suncem” smestio se na nekom raskršću između ljubavne balade i pop pesme laganog ritma i pamtljivog teksta koji i predstavlja ovaj band, a oni kroz svoje pesme vode svoju publiku da pronađu sebe u tekstovima navodeći ih na vlastito osveštavanje.

Muziku i tekst potpisuje frontman Vincent Šepić, dok je za aranžman zaslužan celi bend s producentom Sandrom Petrićem. Pesma je snimana i mixovana u zagrebačkom SideChain studiju, a masterizovana na akademiji glazbene produkcije (MPA).


 “Pjesma je nastala prije godinu i pol dana, na zimskim praznicima prije početka covid perioda. To je jedna od onih koja je nastala u dahu i odmah sam znao da će definitivno biti potencijal za singl, cijela naša ekipa zna tu stvar već godinu dana i pjeva se na zidićima, a to ti je u Splitu glavni dokaz da nešto ima smisla. Tematski je to jedna od jako rijetkih ljubavnih stvari na albumu. Mislim da sam svoje mjesto pod suncem našao tek kad sam napisao ovu pjesmu i jako sam sretan kako ju je ekipa u bendu prihvatila. Bend je zaslužan za aranžman. Ovim putem želim se od srca zahvaliti Sandru bez kojeg ovo sve što radimo ništa ne bi bilo isto. Sada se spremamo za ljetnu turneju, a imamo već treći singl u rukavu!”, izjavio je Vincent

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *