Tate Romanove uz pesmu “Prebrzo” najavljuju vruće leto

Tate Romanova i Street Pulse predstavljaju “PrebrzoClub Mix, uzbudljiv plesni remix prvog singla benda kojim su 2019. najavili početak svog rada. Autori kompozicije Ivan Božanić i Šime Barbarić uz vokal Sare Andrić na vrlo autentičan način najavljuju vrelo leto ’21. Režiju za pesmu, montažu i uloge potpisuju Vanessa Barač, Laura Bobanac, Gabrijela Kajdiž i Luka Jukić, inače talentovana mlada ekipa sa odseka za film i video na “Umjetničkoj akademiji u Splitu“.

“Prebrzo” Club Mix snimljen je i produciran u studiju “Dan mrak“, a kompozicija je izdana za diskografsku kuću Croatia Records.

Velika želja mi je bila da “Prebrzo” doživi alternativnu verziju kroz drugačiji tempo, ritam i atmosferu. Ivan Božanić je odradio fenomenalan posao u studiju i sa sigurnošću mogu reći da je u ovom trenutku zbog širine znanja i same ideje jedan od najboljih i najzanimljivijih producenata i aranžera u regiji. Ekipi koja je radila video smo prepustili da ga skroje kako misle da je najbolje s naglaskom na autentičnost. Zadovoljni smo kako je sve ispalo i jedva čekamo da stvar prostruji eterom.” – Šime Barbarić

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *