“Wind rock UP” – takmičenje demo bendova

Wind Rock UP”, predstavlja takmičenje demo, odnosno neafirmisanih bendova, koje se po prvi put održava u Vršcu, a u organizaciji festivala “Wind Rock Fest”. Cilj nam je prevashodno
da mladim i novim bendovima pružimo priliku da se predstave široj publici, a potom da se kroz takmičenje dokažu i osvoje vredne nagrade.

Planirani datum održavanja je 29.07.2021. godine, na sada već poznatom Vršačkom jezeru, gde će 6 bendova imati priliku da nam se kroz takmičenje predstave, a pobednike će birati stručni žiri. Kao vrhunac ove večeri, nastupiće čuveni boemski pankeri “Jorgovani” , bend koji je beleži sve veću popularnost, i predtsavlja pravi primer, kako jedan bend može doći od 0 do jednog od najtraženijih bendova u Srbiji !

Prijave bendova su u toku, i traju do 13.06.2021. godine. Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave autorskim radom. Prijave se vrše isključivo putem maila
windrockup@gmail.com, a potrebno je poslati:
Kratka biografija benda ( u PDF ili Word format )
– Fotografiju benda
– spot ili video benda ( link ka Youtube – u pesme )
– link ka Facebook stranici benda
– Obevzno u biografiji benda ili mailu navesti kontakt osobu!

Dodatne informacije može pronaći na facebook stranici festivala https://www.facebook.com/WindRockFest ,kao i u prilogu dopisa. Prijave pristigle posle roka, neće biti razmatrane. Posle prijave bendova, uslediće glasanje na facebook stranici festivala, gde će publika imati priliku da izlasa 6 bendova koji će imati priliku da se takmiči. Finalni rezultati će biti objavljeni na stranici, a bendovi koji su prošli na takmičenje kontaktirani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *