“Not good for me” novi spot benda Same & Malik

Ne mozemo početi bilo kakvu priču o muzičarima i njihovim projektima, a ne pomenuti pandemiju izazvanu korona virusom, koja je pogodila svetsku muzičku scenu i sve koncertne aktivnosti svela gotovo na minimum. Ipak većina muzičara se posvetila stvaranju, komponovanju i snimanju spotova. Same & Malik je heavy, groovy projekat, krunisan jednim kompletnim muzičkim spotom pod nazivom “not good for me” sa ekipom ozbiljnih muzičara za koji je snimljen i spot.

Malik Smajlović vokal i Samir Sinanović ritam i solo gitarista kao glavni likovi priče su muzičari sa “debelim rock muzičkim dosijeom“. Southern Storm, Full House, Nermin Puskar, Komuna su samo neki od bendova u kojima je Samir Sinanović, istinski gitarski virtuoz iz Tuzle, bio gitarista, vokal, bek vokal itd. Pored toga, intenzivno radi na svojim autorskim pesmama koje redovno objavljuje na muzickim platformama. Malik Smajlović je pevač koji je sarađivao sa nekolicinom respektabilnih muzičara, pevač je Generacije bez kompasa te uporedo peva i u kultnom bluz bendu Slavonskog Broda Brodsky Blues Band. Malik iza sebe takođe ima niz solo projekata, vocal covera kao i projekata sa bendovima iz Hrvatske koji uglavnom sviraju žestok zvuk. U vremenu nakon pandemije u planu je regionalna turneja sa tribute to Whitesnake projektom u kojem je Malik lead vokal.

Ostatak ekipe u ovoj pesmi nije ništa manje vredan pomena i momci su sa impozantnim muzičkim angažmanima. Damir Sinanović Bumbar na bubnjevima, Robert Barić Roba na basu i Kenan Glavinić kao klavijaturista. Mix, mastering i spot je rađen u režiji Adnana Hadžibegića Here.Momci i dalje rade na nekim novim pesmama, obećavaju skoro izdavanje nove pesme dok u međuvremenu bine i koncertni prostori i dalje miruju.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *