Barbara Munjas objavila novi singl “Gone back”

Istarska kantautorka Barbara Munjas predstavlja novi singl “Gone back”  koji je deo nadolazeće kompilacije “Femme Nouvelle Vo.2” za diskografsku kuću Aquarius Records.

Depresija, napadaji panike ili u najmanju ruku anksioznost su nažalost stanja s kojima se susreće sve više ljudi. Jednom kad te zgrabe teško im se oduprijeti, vuku poput vrtloga i povratak na površinu nije nimalo lak, a pogotovo nije lako vratiti se nepromijenjen. Ova pjesma govori o tome, o bivanju u mračnim dubinama depresije i povratku iz istih, o osjećaju rastresenosti, nepotpunosti i izbivanja iz vlastitog života. Društvo bi trebalo više obratiti pažnju na taj problem današnjice jer depresija se vrlo često krije iza osmjeha, i krije se do samog kraja! Za mnoge se prekasno sazna da su patili od neke vrste psihičkog poremećaja. Depresija ne bi smjela biti tabu tema”, izjavljuje ovom prilikom Barbara Munjas.

photo: Nora Vrsalović

Pesma je deo projekta Femme Novelle Vol. 2, čiji cilj je osigurati što veću medijsku prisutnost kvalitetnim kantautorkama, približiti njihovu muziku kritici i publici i potaknuti ih na saradnju.

Prikladno konceptu projekta, ovu sam pjesmu snimala i producirala potpuno sama, jer ipak je to Femme Nouvelle. Jedino što ne učinih sama je masteriranje, to je odradio Marko Kalčić, a za spot je zaslužna Nora Vrsalović“.

Nora kaže:

Koncept spota je stanje uma autorice s flashbackovima na neka prošla, sretnija vremena u djetinjstvu. Borba s psihičkim poremećajima je unutarnja, nevidljiva i u potpunosti koncentrirana na osobu koja to proživljava te smo to htjeli dočarati u spotu u kojem je naglasak isključivo na Barbaru.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *