Ko je zapravo “Little Miss Perfect?” – Novi spot slovenačkog rock benda XSKULL8

Slovenački heavy rock bend XSKULL8 (regionalnoj publici poznatiji kao ex-Captain Morgan’s Revenge) predstavlja svoj novi singl! Nakon već objavljenih “My Worst Enemy” i “Engine of Doom” na red je stigla i ne tako nevina, ali potpuno zavodljiva “Little Miss Perfect”.

Pesma, koja je svetlost dana ugledala pre nekoliko dana, potpisuju gitarista Johnny koji je zadužen za instrumentale i frontmen Rok koji je napisao tekst. “Tekst sam počeo pisati sasvim drugačije nego što je ispalo na kraju. Želio sam napisati pjesmu o licemjernoj djevojci koja svima laže u lice kako je “sve to”: dobra djevojka koja to zapravo nije. U stvarnosti smo svi bar malo licemjerni i često vodimo dvostruki život. Jednostavno se ne možete ponašati na isti način pred roditeljima ili djecom kao pred pozornicom usred nekog velikog koncerta, ali to je u redu. Upravo me to potaknulo na razmišljanje. U redu je ako ste marljivi, u redu je ako se ponašate pristojno, idete u školu, ne pušite, ne pijete, ako ste obiteljski orijentirani… U redu je i ako se ne želite obvezati bilo kome ili čemu, ako želite živjeti svaki dan kao da vam je posljednji, ako ne želite djecu, ako vam putovanje znači više od kuće s hipotekom… Sve je u redu. I to je na kraju bila poruka ove pjesme. Ona je mala Gospođica Savršena u svakom smislu i slučaju. Dakle, pjesma personificira svakoga od nas. S jedne strane smo ljudi koji idu na posao, volontiraju, doprinose društvu na razne načine i žive prema normama, ali s druge strane, mi smo i “rokeri” i sve ono što ide uz to“, rekao je Rok.

Foto by Maša Kores

Spot je snimljen u samo dva dana na dve lokacije. “Produkcijski tim bio je vrlo učinkovit, tako da je sve išlo vrlo glatko. Svejedno moramo naglasiti da bez podrške naših prijatelja i obožavatelja ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Svatko je sjajno odradio svoj posao”, kaže Rok. “Pogledajte video i zamislite koji su nas kadrovi najviše puta trebali puta ponoviti. To je dio u kojem smo najviše uživali snimati“, dodaje Rok smeući se najzabavnijim trenucima sa seta.

Četiri člana benda obećavaju fanovima ono što najviše žele. “Novi album unosi novi, heavy i moderniji zvuk u našu rock’n’roll bazu. Zvuk koji je naš producent Matej Pečaver pronašao u nama zaista je ono što ovaj album treba. Glazba ima taj “it” faktor, znate o čemu se radi i to možete osjetiti duboko u sebi. Još uvijek plešemo negdje na razmeđi rocka i metala, samo što smo ovaj put malo više kliznuli u heavy smjeru. Svi se slažemo da će ovaj album biti nešto na što smo svi ponosni”, najavljuje Rok i u ime sva četiri člana benda zahvaljuje svima koji su učestvovali u stvaranju novog materijala. “Željeli bismo zahvaliti Mateju Pečaveru, koji je bio s nama od samog početka. Već je pomogao u kreativnom procesu naših prvih demo snimaka, tako da smo na kraju stvorili proizvod kojim se svi možemo ponosno. Također, zahvaljujemo Mirror 2 Mirror Productionu za već četiri snimljena spota. Sjajna su ekipa i zadovoljstvo nam je raditi s njima. I na kraju, htjeli bismo zahvaliti svima koji su pomogli u snimanju, glavnim ulogama, sporednim ulogama, svima… Bez njih ovaj glazbeni video jednostavno ne bi postojao. Na kraju ne smijemo zaboraviti ljude koji su trenutno na margini i u teškoj životnoj situaciji zbog zabrane održavanja koncerata u Sloveniji. Bez njih bismo se sami morali nositi sa svakim malim detaljem: financijama, logistikom, zvukom, rasvjetom, promocijom (svime što je bendu potrebno da bi bio aktivan). Njima možemo zahvaliti što ćemo sigurno doći kući, imati nešto jesti i da će sve zvučati baš onako kako želimo. Hvala im!

Foto by Maša Kores

Captain Morgan’s Revenge započeo je kao trio u Novom Mestu koji je svoj je prvi koncert održao u decembru 2015. Uskoro im se pridružio i četvrti član, a sadašnju postavu čine: Rok – vokal i gitara, Johnny- gitara, Nejc – bas i Klemen – bubnjevi. Pre dve godine objavili su svoj debitantski live album “Queen of the Night“. Bend je svirao na svim važnijim mestima u Sloveniji, a upisao je i nekoliko europskih nastupa. Zbog sitnih pravnih zavrzlama morali su promijeniti ime u XSKULLL8 pod kojim su u aprilu ove godine izdali svoj prvi singl “Engine of Doom“.

WEB: https://xskull8.com/
FB: https://www.facebook.com/xskull8/
IG: https://instagram.com/xskull8.official/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *