“Pater Familias” je debi singl mladog benda Lisilo sa EP “Prohodavanja”

Grupa Lisilo predstavilaje spot za prvi singl sa EP-a “Prohodavanja” koji će biti sukcesivno objavljen u samostalnoj produkciji.

Audio snimak napravljen je na Sae institutu i u studiju Beat, a za produkciju, snimanje, miks i master bilo je zadužen Ognjen Dimitrijević uz pomoć Danila Jovičića.

Za pesmu “Pater Familas” snimljen je i sjajan spot, za čiji su koncept i režiju “odgovorneKatarina Jovanović i Teodora Petrović, direktor fotografije bio je  Marko Mihailović, a za montažu i kolor korekciju Aleksa Prljević, Uroš Maravić.

Pored članova benda, glavne uloge u spotu imaju Katarina Jovanović i Teodora Petrović.

“Nije bilo “Dan koji nikad nije došao”. Došao je dan kada smo objavili svoj prvi spot. Posle toliko cimanja, kukanja, peglanja i muke, došao je dan kada ćemo prvi singl objaviti prezadovoljni “ izjavio je Marko Narke Narančić, basista i prateći vokal benda.

Lisilo je autorski bend iz Beograda nastao 2018. godine. Svira alternativni rok. Pobedili na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču, kao i na Battle of bands u okviru Oktoberfesta. U pripremi je EPProhodavanja“. Bend iza sebe ima dosta klupskih i festivalskih svirki.

Bend čine Aleksa Prljević, Marko Narančić, Jovan Đukić i Nikola Dragašević.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *