Tate Romanova predstavlja svoj debitantski album “Iz razloga”

Splitski drive-pop bend Tate Romanova predstavili su preko vikenda svoj debitantski album “Iz razloga” koji je od ovog vikenda dostupan i u prodaji u svim većim music shopovima.

Splitski bend je ujedno ovog vikenda predstavio i novi spot za pesmu “Nakon” kojom su najavili izlazak albuma prvenca. Muziku na albumu potpisuju autori Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor svih tekstova. Album su snimali: Sara Andrić – vokal, Ante Jerončić – gitara, Lana Beović – bas gitara, Ivana Županović – bubanj i Zdeslav Klarić – klavijature, a producenti materijala su Ivan Božanić i Šime Barbarić.

Pesma “Nakon” je ukupno sedmi singl koji je bend predstavio i popratio spotom od juna prošle godine. Spot za novu pesmu režirao je Milan Latković iz agencije KREAG s kojim Tate već duže sarađuje. Spot je snimljen u splitskoj osnovnoj školi “Bol“, a osim benda u spotu je i mlada ekipa prijatelja koji ih prate još od prvih nastupa. Bend od vikenda nastavlja s koncertima.

Zadovoljstvo nam je s Vama podijeliti njihov album prvenac koji je službeno objavljen za diskografsku kuću Croatia Records.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.