Upoznajte ZOE – debi EP benda Tingo

Bend po imenu Tingo 20. septembra objavio je debitantski EP “Zoe“, pod okriljem izdavačke kuće Kontra. Na izdanju se nalazi pet autorskih pesama Tadije Teleskovića i Lazara Arsovića, snimanih u periodu od 12 meseci uz pomoć 13 prijatelja i vrhunskih muzičara sa scene. Bacite uho na svetskim audio platformama! Preslušajte EP na svim streaming servisima: https://kontra.streamlink.to/zoe

Tingo je majdanpečko-beogradski autorski muzički sastav koga čine Tadija Telesković i Lazar Arsović. Proteklih 12 meseci vredno su krojili svoje originalne numere.  “Zoe” predstavlja zbirku sačinjenu od pet pesama. One govore o odrastanju, dečaštvu, ljubavi i znatiželji; njihova muzika ne sumnja u slušaoca i odriče se skrivenih agendi. U njegovu realizaciju prste je bilo umešalo 13 prijatelja i vrhunskih muzičara, a finalni pečat podario jedan slikar i muralista.

Zoe” je tek početak jedne muzičke pustolovine. Do kraja godine Tingo ne planira da stane – iza ćoška se krije još zanimljivog sadržaja koji je spreman da zagolica sve koji pogledaju u našem pravcu, te obratite pažnju na totem i dečaka kad ih sledeći put budete sreli na omiljenim mrežama.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *