TAKEN by NOiSE #003 mini fest u CK13

Mini festival eksperimentalne i ambijentalne muzike Taken by Noise #003 održaće se treći put 25. septembra u Omladinskom centru CK13. Ovogodišnji festival će otvoriti svojim nastupima projekti Yvith i Mambuljica666, a posle njih nastupaju Plamen Večnosti i Dichotomy Engine.

Satnica festivala:
– 20:30 – Otvaranje
– 21:00 – Mambuljica666 –  electronic / experimental / noise
– 21:30 – Yvith – dark ambient / drone / experimental
– 22:00 – Plamen Večnosti – dark ambient / ritual noise
– 22:30 – Dichotomy Engine – ambient drone / noisegaze

Mambuljica 666 je electronic/experimental/noise projekat iz Zrenjanina i jedna od inkarnacija benda Mambuljica. Na frekvencijama se zasniva temelj vremena i prostora, a Mambuljica 666 svojim zvukom dočarava ovu pojavu.

Yvith je dark ambient/drone experimentalni projekat Vivien Lilith iz Novog Sada. Sa radom je počeo 2018. godine. Do sada je Vivien objavila demo EP “Artifictia”.

Plamen Večnosti (Novi Sad/Zrenjanin) je dark ambeint/ritual noise projekt nastao 2008. godine. Nastupa i kreira na ručno pravljenim instrumentima. Plamen Večnosti je mračni katalizator, medijum i crna refleksija nepoznatog.

Novosadski Dichotomy Engine osnovan je 2007. godine kao solo projekat Dražena Đorđevića. Dichotomy Engine stvara muziku koja je opisana kao “noisegaze”, “drone” i “ambijent”, kombinujući atmosferske teksture, elemente eksperimentalne i drone muzike često sa težinom metala i buke. Zvuk projekta Dichotomy Engine se stalno razvija, istražujući mnoge nove načine snimanja i živih nastupa.

Cena ulaznice iznosi 200 dinara. Napomena – Svirka će početi na vreme!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *