Kaligula, novi video singl Ivana Jegdića uz mini turneju

Posle šest meseci, tačnije od poslednjeg koncerta i zvaničog singla, mladi autor iz BeogradaIvan Jegdić, objavio je novu pesmu pod etiketom Mascom recordsa pod nazivom Kaligula.

Specifičnu atmosferu i tekst pesme koji opisuje unutrašnje borbe i dileme svakog čoveka, Ivan je, u saradnji sa timom ljudi na čelu sa Filipom Stojanovićem ekranizovao u video zapis, tačnije svoj prvi zvanični spot.

Svako od nas vodi neku sopstvenu unutrašnju borbu i traga za sopstvenim mirom. Ta borba sa nama samima je borba sa spostvenim Kaligulom, a ova pesma opisuje unutrašnje ludilo koje kad-tad oseti svako od nas.Ivan

photo: Anica Trifunović

Prošlo je godinu dana od objavljivanja pesme “Bolji čovek” sa kojom je Ivan i zvanično skrenuo pažnju javnosti na sebe, U međuvremenu, uz niz singlova, Ivan Jegdić je otpočeo i koncertnu turneju koja je, nažalost, prekinuta uvođenjem vanrednog stanja na globalnom nivou. U tom nizu nastupio je u velikom broju gradova na gotovo uvek rasprodatim nastupima, a iznuđenu pauzu je iskoristio za dovršavanje materijala i planova za 2021.

Singl Kaligula označava početak i mini turneje tokom septembra:

18. septembra – Bačka Palanka, Old Cellar Pub – akustični koncert
19. septembra – Beočin, AKC Disco – akustični koncert
24. septembra – Beograd, Zappa barka – nastup kompletnog benda sa specijalnim gostima
25. septembra – Novi Sad, Dom b612 – nastup kompletnog benda + live stream uz prisustvo publike
26. septembra – Valjevo, MMF Avantura – akustični koncert

photo: Ljubica

Za miks, master i doradu aranžmana pesme bio je zadužen Nenag XO Glavonjić, a reditelj spota Filip Stojanović, realizovao je video u saradnji sa timom koji čine Tijana Savić (producent), Mirko Pantelić (montaža), Gavrilo Nenadović (rasveta), Jovan Mihajlović (asistent kamere), Nemanja Bošković (plesač)

Kaligula je dostupna i na svim digitalnim platformama:
https://open.spotify.com/album/6xI6BOBvZdJjup1A9WgiGi?si=KSk5Z6zxRoG7CTGBg2Q2dA

Instagram
https://www.instagram.com/evgenije_onjegin/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *